Kirken skåret investeringen i fossilt brensel selskaper

Go down

Kirken skåret investeringen i fossilt brensel selskaper

Post by Admin on Mon May 25, 2015 3:17 pm

For å ta opp spørsmål om klimaendringer, en av verdens rikeste religiøse institusjoner, er kirken å selge av investeringer i kull og tjæresand.

Tilbaketrekning fra de mest forurensende fossilt brensel som kull brent for energi og olje fra tjæresand er en suksess for aksjonister foreslå institusjoner å komme ut av slike investeringer. Ulike kirke bispedømmer verdensomspennende følger salget.

Bly biskopen på miljøet på kirken, biskop Nick Holtam sier at klimaendringer er det mest presserende moralske problemet i vår verden.

Nestleder for kirkens etiske Investment Advisory Group (EIAG) Richard Burridge hevder at klimaendringer er allerede en realitet, og kirken har en "moralsk ansvar" å snakke og handle på miljøspørsmål å beskytte de fattige, som er de mest sårbare for klimaendringer.

Burridge lagt at dette ansvaret innebærer ikke bare kirkens egen bevege å redusere egne karbonavtrykk, men også hvordan kirkens pengene er investert og hvordan de samarbeider med selskaper på dette avgjørende spørsmålet.

Den kirken kommissærer og kirken i England pensjoner styret annonsert i en uttalelse at institusjonen er å selge £12m i beholdningen i termisk kull og tjæresand sands.

Det sa ingen direkte investeringer bør gjøres i selskap hvor over ti prosent av inntektene kommer fra utpakking termisk kull eller produksjon av olje fra tjæresand.

Videre kirkens nasjonale investere organer på etiske investering - kirken kommissærer, kirken i England pensjoner styret og CBF kirken midlene, er å øke investeringene i lav-karbon, og det vil engasjere med bedrifter og beslutningstakere foran FN Climate Change Conference i Paris.

Direktør for investeringer i kirken kommisjonærer Tom gleden sa at de trenger myndigheter møter i Paris på slutten av årets enig langsiktig global utslippsmål med en klar vei til en lav karbon fremtid.

Kirken annonsert i desember at det var innlevering aksjonær løsninger på klimaendringene på BP og Royal Dutch Shell.

Eieren av ca £9 milliarder i investeringer som finansiere sitt arbeid og geistlige pensjoner, institusjonen tidligere ledet en aksjonær push å oppfordre olje og gass giganten British Petroleum (BP) for å være mer åpen om hvordan klimaendringene kan påvirke sin virksomhet.

Kunngjøringen kommer før pave Francis' utgivelsen av en encyklika fastsetter katolsk doktrine om miljøspørsmål, som er sannsynlig å lage bølger på debatten om global oppvarming.

Admin
Admin

Posts : 2
Join date : 2015-05-25

View user profile http://prxbelle.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum